miercuri, 15 ianuarie 2014

Atelier de psihologie crestin-ortodoxa




Dialoguri de prim ajutor cu Nicoleta Vascan


Libraria Predania, Bucuresti


16 ianuarie 2014






   Atelierul de psihologie crestin-ortodoxa Dialoguri de prim ajutor cu Nicoleta Vascan 
va ureaza multi ani intru Hristos, bucurie si nadejde permanenta, acum, la inceput de nou an 2014 si-n toata vremea ce va urma!
   Va anuntam cu bucurie ca Atelierul isi reia activitatea si va invitam la cea de a 16-a editie,
joi, 16 ianuarie, ora 19:30, intr-o calatorie ziditoare de suflet pe INSULA (Ostrov)!


   Gazdele sunt aceleasi, spre slava lui Dumnezeu : Nicoleta Vascan si ,"Intrebatorul” Ciprian Voicila!
   Urcati in ,"barca lui Hristos” cu un carmaci memorabil precum minunatul Anatolie, vom avea parte de experienta unui "pelerinaj la cinematograf” . Regizorul ,"Pavel Lunghin ne duce pe noi, spectatorii stresati şi fugariti de deadline-uri, într-un spatiu din afara vremurilor noastre, in care timpul isi recupereaza dreptul de a curge in tacere, intre pamant si cer, marcand si schimband viata oamenilor, ingaduindu-le ragazul de a-si gasi rostul şi iertarea.” ( Piotr Mamonov)
Rationament:
  Daca "cea mai mare fictiune este realitatea” (Dostoievski), atunci: Ostrov este o exprimare a realitatii in afara fictiunii si in prezenta Adevarului scripturistic, intr-un context imbibat de duhul rau al minciunii unei societati atee, materialista si capitalista.


Convingere:
  “Insula” (OSTROV )are menirea de a readuce valorile spirituale ortodoxe in societatea capitalista, atee, materialista.
   Nadejde:
Sa avem in vedere ca singura sansa de intarire sufleteasca si reabilitare morala a persoanei ramane trairea in Hristos, in Biserica lui Hristos, singurul spital duhovnicesc, singura ,"farmacie cu toate doctoriile” pentru fiece boala !
   Va invitam, asadar, sa povestim despre oamenii pe care ii cunoasteti sau ii recunoasteti , va invitam sa dialogam laolalta despre desertaciunea lumii si sensul real al vietii!
  Cu nadejdea ca intrebarile personale isi vor afla raspunsurile potrivite in cea de a doua parte a Atelierului, dam slava Sfantului Teofil cel Nebun pentru Hristos si Maicii Domnului ,, Ceea ce este mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii “!
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh sa purtam in suflet si in cuvant Sfanta Traditie pe mai departe!
  Nicoleta Florentina Vascan- psiholog clinician crestin-ortodox (membru în cadrul Colegiului Psihologilor din România cu acreditare în psihologia clinică și licențiată în Teologie Ortodoxă și Misiune Socială a Bisericii)
  P.S. – La fiecare editie a Atelierului va fi extras UN CASTIGATOR la "Tombola de prim ajutor” ; acesta va beneficia de o sedinta de psihoterapie gratuita cu Nicoleta Vascan, psiholog ortodox!!!

RSVP: Ceainaria Predania, strada Vulturilor nr. 8, Bucuresti. Telefon: 0734.131.377
Taxa participare: 30 lei (reprezinta o donatie pentru sustinerea proiectelor caritabile) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu