sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Colectii si Colectionari


Targ de Arta si Antichitati


Promenada Mall, Targu - Mures


8 - 10 februarie 2013




Agentia de Stiri Bune


Proiectul Te iubeste mama





546259_314406918667623_964654536_n

   Apărută în ultimii ani ca efect al mobilităţii forţei de muncă pe piaţa europeană, problema copiilor cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate reprezintă un domeniu de interes pentru Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.
   În acest sens, secretarul de stat Denisa Oana Patrascu a semnat astăzi, 18 decembrie 2012, un Acord de parteneriat cu L’Associazione delle Donne Romene in Italia – A.D.R.I. (reprezentata de catre Silvia Dumitrache presedinte A.D.R.I.) pentru promovarea şi extinderea proiectului Te iubeşte mama, atât la nivelul instituţiilor/organizaţiilor din România, cât şi la nivelul celor din Italia.
   Proiectul Te iubeşte mama, implementat de L’Associazione delle Donne Romene in Italia – A.D.R.I., are ca obiectiv principal facilitarea comunicării audio-vizuale între copiii rămaşi în România şi părinţii acestora, aflaţi la muncă în Italia.
   MMFPS îşi reafirmă întreaga disponibilitate faţă de sprijinirea oricăror iniţiative venite din partea reprezentaţiilor organizaţiilor non-guvernamentale care activează în domeniul protecţiei şi promovării drepturilor copilului, al căror scop este, dincolo de orice îndoială, acela de a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii copiilor din România şi asigurarea unei respectări reale a drepturilor acestora.