joi, 12 decembrie 2013

Pe simezele timisorene




Jecza Gallery


Radu Cioca, Bogdan Girbovan


Timisoara


14 decembrie 2013






   Avem deosebita plăcere de a vă invita la vernisajul unei expoziţii duble de excepţie la Galeria Jecza. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 14 decembrie 2013, la ora 19, la Jecza Gallery, Calea Martirilor 51/52-53, 300774 Timişoara, Romania.
   Doi artişti de mare valoare ai artei contemporane se întâlnesc în acelaşi spaţiu la Timişoara: pe de o parte, Radu Cioca anunţă ora: 23:59. Prototipul iconic al timpurilor noastre alerte devine un model iconic al existenţei dominate de incertitudine şi stres; de cealaltă parte, Bogdan Gîrbovan creează o radiografie lucidă a societăţii româneşti sau, cum spune Igor Mocanu, oferă o lecţie politică, "prin abordarea, în fapt, non-ierarhică și egalitariană, a forțelor de ordine publică și spirituală care bântuie spațiul românesc."
   Dubla expoziţie la Jecza Gallery oferă publicului şansa de a descoperi instalaţiile artistului Radu Cioca şi universul fotografiei conceptuale a lui Bogdan Gîrbovan.
   Expoziţia este dedicată atât persoanelor pasionate de fotografia clasică, cât şi celor interesate de evoluţia recentă a artelor vizuale din România.
   Arta lui Radu Cioca şi a lui Bogdan Gîrbovan a fost deja validată de specialiştii artei contemporane din Occident, opera lor se găseşte în importante muzee din lume, ei participând la expoziţii de mare anvergură, precum Bienala de la Veneţia, pentru a numi doar un exemplu.
   Vă invităm aşadar la dialog, vă invităm să vă confruntaţi cu arta a doi importanţi artişti români contemporani şi să participaţi la vernisaj.

Vă aşteaptă cu drag,
Jecza Gallery Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu