marți, 10 decembrie 2013

Initiative de toata lauda




Alternative Sociale


Diana Andreea Dogaru Thissen: Raze de lumina


Palas Mall, Iasi


9 - 23 decembrie 2013





AFIS_EXPO_RAZE_DE_LUMINA_


   În perioada 9 – 23 decembrie, Alternative Sociale va prezenta în cadrul Palas Mall (Pasarela de sticlă) expoziţia de pictură cu vânzare în scop caritabil intitulată Raze de lumină.

   Expoziţia conţine 23 de tablouri realizate de Diana Andreea Dogaru Thissen, pictor şi designer originar din Iaşi, stabilit în prezent în Olanda. 

   "Aceste tablouri îşi propun să aducă lumină în suflet şi în case. Acestea au o frumuseţe aparte şi sunt compoziţii unicat care luminează şi personalizează spaţiul în care sunt expuse. Lucrările mele sunt o reprezentare a luminii, iubirii şi purităţii, iar clipele în care lucrez sunt clipe în care Dumnezeu este cel mai aproape de mine”, a declarat Diana Andreea Dogaru Thissen. 

   Fondurile colectate din vânzarea tablourilor expuse vor fi folosite în scopul de a procura ochelari pentru bătrânii abandonaţi.

   "Decembrie e luna sărbătorilor, e luna cadourilor, e luna în care avem oportunitatea să dăruim. Echipa Alternative Sociale s-a gândit să vă propună o idee de cadou care să aibă o dublă destinaţie: o bucurie pentru cei dragi şi un act de caritate pentru un bătrân aflat în dificultate. Achiziţionând un tablou veţi ajuta un vârstnic să înfrunte mai uşor povara bătrâneţilor petrecute în singurătate”, a afirmat Cătălin Luca, director executiv. Vizualizaţi întreaga colecţie de tablouri pe site-ul www.alternativesociale.ro.

   Acest eveniment se desfăşoară în cadrul campaniei de strângere de fonduri Ochelari pentru bătrâni anbandonaţi pe care Alternative Sociale o desfăşoară cu sprijinul partenerilor Tester Casa Auto Iaşi, Ateneu Tătăraşi, Palas Mall şi Teatrul Naţional Iaşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu