luni, 23 decembrie 2013

Comunitatea Basarabenilor din Irlanda




Diaspora romana


Moldova Vision


Dublin, Irlanda


29 decembrie 2013





Anul Nou la usa bate cu noroc si sanatate
Sa ne-aduca rand pe rand toate ce ne-am pus in gand…

Dragi copilasi si mult stimati parinti !

   Iata ca am ajuns la sfarsit de an, asa cum a fost el cu rele si bune, dar a trecut. S-a scurs ireversibil dar nu si neobservat. Copilasii au crescut mai mari, s-au facut mai maturi si mai intelepti, mai buni si mai atenti, au invatat lucruri noi si si-au facut noi prieteni, iar noi parintii ne bucuram mai mult decit ei de aceste realizari.
   Si pentru ca acest schimb de ani si Sarbatoarea Nasterii Domnului Isus sa nu treaca neobservate, noi Comunitatea Basarabenilor din Irlanda Moldova Vision ne-am gandit sa organizam o petrecere frumoasa, o petrecere din inima pentru suflet . L-am invitat si pe Mos Craciun sa ne fie alaturi si sa asculte poezii si cintece.
   Va asteptam cu mare drag impreuna cu toata familia la petrecerea de Craciun si de Anul Nou, care va avea loc la The Tichers Club pe data de 29 decembrie, pe adresa 36 Parnell Square West, D1, ora 15.00.
http://www.clubnamuinteoiri.com/

  Toti copilasii sunt indemnati sa pregateasca o surpriza in forma de poezie, cintec, colind sau uratura pentru Mos Craciun. 
  Dupa ce vom ascult ce ne-au pregatit copiii de la Scoala de Limba Romana si Cristina Marinescu & Grupul Vocal Traistuta Dublin vom avea timp ca sa servim cate ceva din bucatele aduse, si va rugam si pe voi sa veniti cu un fel de bucate ca sa putem prelungi sarbatoarea noastra. 
  Iulian Pusca, Oxana Copceanu si Anatolie Bagrin ne-au pregatit o suita de melodii, asa ca vom putea sa dansam si sa ne simtim bine cu adevarat.
  Pretul biletului de intrare este de 5 euro pentru adulti, copii avand acces in sala gratuit.

Va asteptam cu drag !
***Oxana Copceanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu