joi, 28 noiembrie 2013

Un roman despre familia Borgia




Libraria Humanitas


Sarah Dunant: Sange si splendoare


Cismigiu, Bucuresti


3 decembrie 2013





  Vă aşteptăm marţi, 3 decembrie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu pentru o întâlnire cu Sarah Dunant, autoarea bestsellerului internaţional Sânge şi splendoare. Un roman despre familia Borgia.
  Participă: Sarah Dunant, Marius Chivu, Denisa Comanescu, Marina Constantinescu, Dana Jenaru, Elisabeta Lasconi, Carmen Sandulescu.

Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

SANGE SI SPLENDOARE

  O cronică flamboaiantă a uneia dintre cele mai spectaculoase familii din istoria lumii semnata de o maestră a ficţiunii istorice.
  Spre sfârşitul secolului al XV-lea, frumuseţea şi prosperitatea Italiei sunt marcate de violenţă şi corupţie, mai cu seamă la Roma şi în sânul Bisericii Catolice. Cardinalul Rodrigo Borgia îşi foloseşte influenţa, cumpărându-i pe înalţii prelaţi, pentru a ajunge Papa Alexandru VI. Un papă spaniol într-un oraş italian însă e prilej de controverse şi conflicte pe care doar calităţile de excelent strateg şi diplomat ale lui Rodrigo Borgia le pot surmonta. Dacă familia Borgia e destinată să triumfe, acest charismatic politician cu un imens apetit pentru femei şi distracţii nu se va da în lături să-şi folosească propriii copii, pe Cesare şi Lucrezia, pentru a reuşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu