sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Tu ce carte vrei sa asculti ?




Libraria Bastilia


Bucuresti


7 noiembrie 2013







cr

   Vă propunem un concept nou: ascultarea live a cărților. Timp de 30 minute puteți asculta pasaje din 4 cărți binecunoscute: De ce e România altfel ?, Jurnalul Annei Frank, Un om sfârșit, Dumnezeul lucrurilor mărunte.
  Biblioteca vie: 4 povești de legănat oamenii mari. Fiecare dintre cei 4 actori se va "transforma” într-o carte ce se va expune ascultătorilor. Adulților nu mai are cine să le spună povești, așa că actorii au hotărât să devină fiecare câte o carte.
  4 locuri: Balcon (pentru capitolul Discursul de la miezul nopții de Papini), colțul de lectură de la etajul 1 (transformat într-o mansardă întunecoasă în care vă imaginați cum a locuit familian Annei Frank), camera rotundă de la parter (înconjurată de cărți și ceai cald pentru De ce e România altfel ?), camera de împachetat cadouri de la parter (un cerc de bărcuțe colorate pentru Dumnezeul lucrurilor mărunte).
  Fiecare actor va recita doar pentru câte 4 ascultători odată, așa că vă rugăm să ne ajutați și să ne comunicați de la ce oră doriți să veniți: 19.00, 19.30, 20.00 sau 20.30
  Jurnalul Annei Frank: "Sfatul meu este: ieși afară, mergi pe câmp, în natură și soare. Ieși afară și încearcă să găsești fericirea în tine”.
  Un om sfârșit: "Încetișor, băieți! Puțină răbdare, vă rog.  Nici vorbă de sfârșit!”
  De ce este România altfel ?: "Prezentul este opera trecutului.”
  Dumnezeul lucrurilor mărunte: "Zilele sunt lungi și umede. Râul seacă și ciori negre se îndoapă cu fructe viu colorate de mango.”
Pentru a recompensa actorii, puteți face donații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu