sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Salonul National de Arta Plastica




Atitudini Contemporane


Expozitia: Final 2013


Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, Bucuresti


22 noiembrie - 17 decembrie 2013






   Uniunea Artistilor Plastici, Filialele Gorj, Valcea, Iasi si Miercurea Ciuc, Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi Bucuresti, TRUICART Events si Dan Tudor Truica - curator general,


  Au placerea sa va invite la vernisajul Salonului National de Arta Plastica Atitudini Contemporane, etapa a X-a, editia a VI-a, 2013, la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, Galeria de Arta Ioan Octavian Penda, vineri 22 noiembrie 2013, ora 19.00.

  Expozitia FINAL 2013 reprezinta finalul unui parcurs lung si anevoios, plin de obstacole dar si de bucurii in sfera artelor vizuale. 
  S-au realizat 286 de expozitii personale, de grup, nationale, internationale, bienale si Salonul National de Arta Plastica Atitudini Contemporane, timp de 6 ani, in galerii de arta UAP, muzee nationale, centre culturale, case de cultura, etc.
  Neputinta financiara si dezinteresul anumitor institutii abilitate au condus, sa ne despartim, poate prematur, de o manifestare singulara, solitara si itineranta, care a reunit pe simeze peste 1400 de atisti plastici. Exita un regret ca nu putem implementa mai departe acesta initiativa in formula consacrata, dar vom fi prezenti cu o sumedenie de alte proiecte nationale, internationale si salonul sub o noua formula …

  In cadrul acestei manifestari vor fi prezenti pe simeze o serie de artisti care s-au remarcat de-a lungul timpului prin prezente constante in cadrul actiunilor realizate de TRUICART Events. 

  Expozitia va fi deschisa in perioada 22 noiembrie – 17 decembrie 2013.

Cu stima,
Dan Tudor Truica – curator general.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu