miercuri, 27 noiembrie 2013

Romania o noua perspectiva




Nu-i Bai...


Hotel IBIS, Bucuresti


1 decembrie 2013







  Cu ocazia Zilei Naţionale a României, sunteti invitati sa participati la sarbatoarea muzicii clasice romanesti, un spectacol inedit sustinut de tinerii artisti de la Royal Art Muzzyk.   Spectacolul NU-I BAI..’ are influente din folclorul românesc, unele arii, cântece şi dansuri fiind realizate în spiritul muzicii populare.
  In perioada 26 noiembrie -1 decembrie 2013, AFSR si Hotel Ibis Gara de Nord Bucuresti organizeaza SAPTAMANA ROMANEASCA, un maraton cultural menit să pună în valoare moștenirea adevărată a României. 
  De Ziua Nationala a Romaniei, Hotelul Ibis Gara de Nord Bucuresti va deveni scena unor evenimente de promovare a României în rândul bucurestenilor, dar si a turiștilor români și străini. Incepand cu ora 18.30, iubitorii de muzica de orice varsta sunt asteptati la Spectacolul NU-I BAI... - 100% romanesc prezentat de artistii de la Royal Art Muzzyk.

din PROGRAM: 

Spectacolul aduce in centrul atentiei muzica clasica romaneasca 
prezentata intr-un concept inedit. Publicul va putea asculta arii celebre din:
- Ana Lugojana opereta de Filaret Barbu, 
- Valurile Dunarii opereta de George Grigoriu, 
- Lysistrata si Lasati-ma sa cant operete de Gherase Dendrino. 

  Liedurile si operele sunt pe texte de: Mihai Eminescu, I.L Caragiale, George Calinescu, George Toparceanu, Vasile Alexandri sau George Cosbuc.

DISTRIBUTIE: 

Din partea Royal Art Muzzyk la realizarea acestui spectacol contribuie: 
Claudia Deleanu, conceptul si regia; 
Anta Agavriloae- pregatire muzicala, acompaniament si pian;
Ana-Maria Acunune-soprana; 
Ioana Gheighis- mezzosoprana 
Valentin Trandafir-tenor. 
Debuteaza: Maria Mirabela Popescu, soprana

 
INTRAREA LIBERA 
Din cauza locurilor limitate, 
va recomandam sa va faceti rezervare din timp la nr. 0732.601.254. 

  Spectacolul NU-I BAI... - 100% romanesc este organizat de Bonsi Business Group in parteneriat cu Royal Art Muzzyk, HQZ Antic, ASOCIATIA CELE MAI FRUMOASE SATE DIN ROMANIA- AFSR si Hotel Ibis Gara de Nord Bucuresti. 
  Prin proiectul Romania O Noua Perspectiva, Bonsi Business Group promoveaza valorile autentice romanesti: Oameni, Locuri si Traditii, prin evenimente cultural-artistice si programe turistice tematice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu