miercuri, 27 noiembrie 2013

Initiative de toata lauda



Targul din gradina


La Sura Veche, Avrig


30 noiembrie 2013 





Dragi artisti hand-made, 

   Fiindca intram curand in traditionala Luna cadourilor Biblioteca Orasului si Centrul de Informare Turistica Avrig va propun un targ saptamanal al producatorilor hand-made din Avrig (si localitatile apartinatoare). 
  Prin amabilitatea si sprijinul celor de LA Sura Veche Avrig, in urma discutiilor avute cu unii dintre dvs, avem posibilitatea de a grupa in gradina restaurantului toti artistii hand-made care vor sa ofere spre vanzare obiectele realizate de ei, in fiecare sambata dimineata.
  Prin obiectele lucrate de dumneavoastra avrigenii vor avea ocazia de a achizitiona si de a oferi cadouri speciale si de calitate celor dragi, de sarbatori si nu numai, in locul chinezariilor luate din piete.
  Demersul nostru urmareste incurajarea productiei hand-made locale de calitate, cresterea vizibilitatii producatorilor hand-made locali in vederea creerii unei piete de desfacere, rafinarea gustului cumparatorilor pentru produse de calitate, originale, si, de ce nu, pregatirea unui targ hand-made la Avrig, in sezonul cald, cu o mai mare intindere si participare.
  Pentru inceput va asteptam sambata (30 noiembrie 2013) in gradina de La Sura Veche pentru ca, Mos Craciun a plecat la cumparaturi.
  Afisul: Maria Mirela Moldor (Centrul de Informare Turistica)
***Maria Grancea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu