joi, 17 octombrie 2013

Un festival cu tradiție îndelungată




Festivalul-concurs de interpretare: 

Mureș pe marginea ta


Casa de Cultură Ion Sângerean, Ocna Mureș


ediția a XXVI-a, 10 noiembrie 2013





  Consiliul Judetean Alba, Consiliul Local si Primaria Ocna Mures, Centrul Cultural Augustin Bena, Casa de Cultura Ion Sangerean si Asociatia Culturala Traditii Uiorene - Ocna Mures, organizeaza Festivalul-concurs de interpretare Mures pe marginea ta, editia a XXVI-a pe 10 noiembrie 2013 la Casa de Cultura Ion Sangerean, Ocna Mures.
  La aceasta editie a festivalului pot participa solisti vocali cu varsta cuprinsa intre 16 si 30 ani.
  Prin aceasta dorim sa dam o sansa celor necunoscuti dar cu perspective de progres asa cum s-a intamplat cu numerosi solisti care au concurat in editiile trecute.
  Concurentii vor interpreta cate doua piese din zona folclorica pe care o reprezinta dintre care una fara acompaniament orchestral.
  Inscrierile pentru concurs se pot face pana la data de 10 noiembrie 2013, la telefon 
 0258871217 - Primaria Ocna Mures, 0727876276 - Liana Stoica sau 0726184014 - Moga Virgil.
  Juriul festivalului format din personalitati ale muzicii si culturii romanesti va aprecia calitatile interpretative ale concurentilor, autenticitatea pieselor si a costumelor si va acorda urmatoarele premii: Marele premiu, Premiul I, II, III si trei Premii Speciale.
   Concurentii sunt asteptati la Casa de Cultura Ion Sangerean, Ocna Mures, pentru preselectie si repetitii cu orchestra incepand cu ora 9:00, duminica 10 noiembrie 2013.
   Organizatorii vor asigura masa concurentilor.
   In speranta ca veti raspunde favorabil solicitarii noastre, va multumim !
Primar: Silviu Vinteler

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu