joi, 17 octombrie 2013

Traditii culinare si mestesugaresti




Produse si Traditii in Tara Oltului


parcarea Popasul Avrig


editia a VI-a, 20 octombrie 2013







   Ti-e dor de gustul henclesului pe vatra, de painea batuta cu untura si ceapa rosie de Fagaras, ti-e pofta de gulasul nostru, de branza de burduf sau slanina frageda din afumatoarea bunicilor ? Ti-e dor de bunatatile de la tara, preparate dupa retete vechi si cu ingredientele produse in gospodarie ? Daca da, fa-ti drum duminica 20 octombrie, pe … langa Avrig, vei gasi aici, la iesirea spre Sibiu, in parcarea Popasului Avrig, cel mai original targ de produse traditionale din Tara Oltului. 
   10 comunitati se intrec in a-si etala traditiile culinare si mestesugaresti. Hai la festivalul nostru si o sa te regasesti intr-o lume in care natura coboara in farfurie, frumos, simplu si gustos, in care copiii demonstreaza ca au preluat de la bunici cantec, joc, costume si obiceiuri, ducand mai departe o parte din frumusetea satului din Tara Oltului.
  Organizatorii îşi doresc ca această acţiune să fie un bun prilej de a promova produsele zonei, de a lega noi contacte, de a consolida relaţiile dintre localităţile Ţării Oltului. Vor participa producători din diverse domenii de activitate, ce vor expune produse reprezentative pentru localitatea pe care o reprezintă, pentru a pune bazele unui standard calitativ, care să se regăsească în eticheta: PRODUS ÎN ŢARA OLTULUI.
  Ne dorim ca, împreună cu producătorii şi factorii responsabili, să găsim modalitatea ca tot ceea ce poartă sau va purta aceasta etichetă să devină produse competitive pe orice piaţă valoroasă.

Vino, te asteptam cu drag la Produse si traditii in Tara Oltului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu