marți, 22 octombrie 2013

Stiinta?...Credinta?...Medicina?...Magie?




Lansare de carte


Oana Iftime, Alexandru Iftime: Homeopatia


Librăria Predania, București


26 octombrie 2013



Imagini pentru Oana Iftime, Alexandru Iftime: Homeopatia  Libraria Predania, Bucuresti  26 octombrie 2013


  Din ce în ce mai agreată de către marele public, homeopatia rămâne, la nivelul comunităţilor ştiinţifice, un domeniu controversat, controversă care tinde să se extindă şi în domeniul teologic.

  În căutarea unor explicaţii plauzibile şi a unor fundamente solide ale practicii lor, mult contestate, de la începuturi şi până în ziua de astăzi, homeopaţii se îndreaptă către dezvoltări recente din ştiinţe, către tradiţii spirituale, sau către o îmbinare între posibile explicaţii materialiste, respectiv idealiste, ale acţiunii preparatelor homeopate.
  Vă invităm să participaţi la o investigaţie asupra fenomenului homeopat actual, împreună cu autorii volumului Homeopatia, o analiză ştiinţifică şi spirituală, lucrare care se doreşte a fi un instrument care să vă asiste în formularea propriilor opţiuni vizavi de acest sistem şi de recursul la aplicaţiile sale practice.

  Autorii vor participa la evenimentul de lansarea a cartii !

  Adresa: str. Vulturilor nr. 8 (zona Hala Traian).

  Data: 26 octombrie 2013, ora: 19:00.

Un comentariu:

  1. Daca ne pasa , pe acestea le avem de facut: ,, cauta si vei gasi, bate si ti se va deschide..".
    Homeopatia ne-a ,, invaluit " de mai multi ani , fara sa avem habar ce este cu ea. Am considerat-o un alt tip de practica medicala, ceva ,, venit din occident" deci fara discutie, superior !
    Acum ne-am trezit , ne-am informat si stim ca nu este asa cum am crezut. In primul rand nu exista fundament stiintific al homeopatiei, bazat pe un sistem sustenabil epistemologic. Apa goala sau bobitele de lactoza simpla nu ne pot vindeca trupul, mintea si inima , deci holistic, cum se afirma in homeopatie.
    Ce ramane? Ne vindeca altcumva, pe suport magic se vede treaba, ca tot se vantura magii si vrajitoarele in toate publicatiile si pe toate posturile TV.
    Stimati medici, daca vreti sa va mai consideram oameni de stiinta, nu ne aburiti cu tertipuri magice pe banii nostri !

    RăspundețiȘtergere