sâmbătă, 19 octombrie 2013

Puzzle for a Blind Man




Prezențe românești peste hotare


Festivalul Filmului Independent


New York, Statele Unite


20 octombrie 2013






   Filmul Puzzle for a Blind Man în regia lui Andrei Zincă va fi prezentat la New York City Independent Film Festival 2013, pe 20 octombrie, de la ora 4:45 PM. 
   Festivalul are loc în perioada perioada 14-20 octombrie 2013. Institutul Cultural Român de la New York susține prezența regizorului Andrei Zincă la Festivalului Filmului Independent de la New York. Andrei Zincă va fi însoțit la eveniment de actrițele Ioana Pavelescu și Skovran Tunde.
  Alături de Dan Nuțu, filmul îi are în distribuție pe alți actori remarcabili: Rodica Mandache, Ioana Pavelescu, Adrian Titieni, Cătălina Mustață, Tunde Skovran. Imaginea filmului e creată de Dan Alexandru, scenografia a fost realizată de Călin Papură, iar costumele au fost concepute de Oana Păunescu.
  Pe 22 octombrie, de la ora 7 PM, Puzzle For a Blind Man va fi prezentat în sala Auditorium a ICR New York, după premiera sa americană de la Festivalul Filmului Independent din New York. Difuzarea filmului va fi însoțită de o expoziție cu imagini din istoria filmului românesc și de o prezentare a Festivalului Filmului Independent de la New York, urmată de o sesiune Q & A, la care vor răspunde regizorul și actorii invitați de ICR New York. 
  La eveniment vor participa oameni de teatru și film și alți invitați ai New York City Independent Film Festival.
***via Iana Bertea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu