sâmbătă, 12 octombrie 2013

Printre pastrame, tuici si carti de bucate




Targ de cultura si agricultura


Gradina Verona, Bucuresti


12 - 13 octombrie 2013







Afis Ograda, targ de cultura si agricultura - Selecteaza AFISARE IMAGINI ca sa vezi afisul si celelalte poze

  Pentru obrazele subţiri de la oraş ograda s-a transformat în grădiniţă cu flori şi şi-a schimbat rostul. Tocmai de aceea, Cărturești pune la cale o sărbătoare a recoltei pentru cei care au făcut downshifting, pentru cei care au crescut la ţară, pentru cei care au copilărit la bunici printre dealuri şi văi, dar şi pentru urbanii prin definiţie, care au înclinaţii gurmande şi gourmet.
   În centrul Bucureştilor, la fereală de ochii simandicoşilor, în Grădina Verona din spatele librăriei Cărtureşti gustăm după pofta inimii şi recomandarea doftorilor din pastrame, ţuici, legume de sezon, must, bulz, zacuşti, plăcinte şi multe alte bucate potrivite prilejului sărbătoresc.
   Ne vom bucura de gătelile pregătite sub ochii noştri de bucătarul Gabriel Croitoru de la Grădina Verona, de ateliere de făcut pâine sau animăluțe din legume pentru cei mici, dar și de bunătăţile de la Coşul de legume.
   În plus, scoatem la aer cărți de bucate cu o reducere apetisantă de 20% – printre autori se numără Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Anthony Bourdain, Radu Anton Roman, Silvia Jurcovan, Ligia Pop sau Olivia Steer.
   Pentru cei care nu pot ajunge zilele astea Grădina Verona, am pregătit o tratație specială: 20% reducere la toate cărțile de gastronomie de pe carturesti.ro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu