miercuri, 9 octombrie 2013

Flori si muzica in gradina Palatului




Muzeul National George Enescu


Ateliere de creatie florala


Bucuresti


12 octombrie 2013






   Inspirate de Festivalul abia încheiat sub sloganul Magia există ! Asociația SPRING și Muzeul Național George Enescu propun pe data de 12 octombrie 2013, un proiect ce contureză, prin intermediul florilor și cu ajutorul muzicii, o atmosferă de poveste.
   “Muzica e simbolul armoniei în viaţă, al acordului desăvârşit”, spunea George Enescu. Iată ce vă propune proiectul: o clipă de magică armonie.
   Două ateliere, unul dedicat copiilor și părinților (orele 12:00 - 13:30) - Flowerplay – tehnica jocului cu flori - și altul dedicat celor pentru care creația florală este un hobby (orele 14:30‐16:00)– se vor desfășura în curtea Muzeului Național George Enescu, în acordurile unora dintre cele mai cunoscute compoziții ale Maestrului.
  Flowerplay, atelierul centrat pe dinamica relației părinte‐copil folosind tehnica jocului cu flori propune o modalitate de dezvoltare personală a celor mici prin design floral. În cadrul acestui atelier, copiii și părinții au ocazia de a folosi florile ca mijloc de autocunoaștere și relaționare.

Mai multe detalii aici: 
http://www.georgeenescu.ro/noutate_2242_Magia-continu--259;!--Flori-537;i-muzic--259;-în-gr--259;dina-Palatului-Cantacuzino_pg_0.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu