luni, 23 septembrie 2013

Trei poduri peste lume




Casa Regala a Romaniei


Lansare de carte


ASR Principele Radu al Romaniei


Muzeul National de Istorie a Romaniei, Bucuresti


23 septembrie 2013





   Curtea Veche Publishing și Muzeul Național de Istorie a României vă invită luni, 23 septembrie, începând cu ora 18.30, la evenimentul de lansare a volumului Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 și 2003 de ASR Principele Radu al României (Curtea Veche Publishing, 2013). 
   Evenimentul va avea loc în Sala Lapidarium a Muzeului Național de Istorie (Str. Victoriei, nr. 12) în prezența Alteței Sale Regale Principelui Radu, alături de care va lua cuvântul doamna Iren Arsene, Manager Curtea Veche Publishing. Oficiile de gazdă vor fi făcute de domnul Cornel Ilie, Coordonatorul Serviciului Patrimoniu din cadrul Muzeului.

  Evenimentul de la București este al treilea de acest gen din țară, după lansarea volumului Trei poduri peste lume de pe 11 septembrie de la Alba Iulia și cea de pe 16 septembrie din Buzău. Curtea Veche Publishing și Casa Regală a României pregătesc și alte lansări pentru volum.

  Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 şi 2003 a Principelui Radu al României este un jurnal "pe sărite" în care aventura spirituală a actorului care duce texte româneşti şi străine pe meridianele (şi scenele) lumii se împleteşte cu destinul omului de stat, devenit membru al Casei Regale a României. Misiunea sa, aceea de a purta numele şi spiritualitatea românească în lume, de a fi mesager al ţării pentru reintegrarea ei în familia căreia de drept îi aparţine, lumea democratică, devine un sens şi o datorie umană, pe care o îndeplineşte cu devotament alături de întreaga Familie Regală a României.

   Mai multe detalii: 
http://www.curteaveche.ro/blog/2013/09/19/lansarea-volumului-trei-poduri-peste-lume-de-asr-principele-radu-al-romaniei/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu