duminică, 15 septembrie 2013

Cand vedem frumosul




Primaria Sectorului 3


Concurs: Like Sectorul 3


Bucuresti


16 septembrie - 10 octombrie 2013







Participa la concursul „Like Sectorul 3”, care se desfasoara in perioada 16 septembrie – 10 octombrie, si poti castiga o camera foto. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti, la adresa likesectorul3@gmail.com, o fotografie reprezentand un peisaj din Sectorul 3. Fotografiile trimise vor fi publicate intr-un album, iar castigatorii vor fi stabiliti in functie de numarul de like-uri primite.

Detalii despre regulamentul de concurs si premii, aici: http://bit.ly/1aKYAl2

  Participa la concursul Like Sectorul 3, care se desfasoara in perioada 16 septembrie – 10 octombrie, si poti castiga o camera foto. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti, la adresa likesectorul3@gmail.com, o fotografie reprezentand un peisaj din Sectorul 3. Fotografiile trimise vor fi publicate intr-un album, iar castigatorii vor fi stabiliti in functie de numarul de like-uri primite.
  Detalii despre regulamentul de concurs si premii, aici:  http://bit.ly/1aKYAl2
Mi-a placut initiativa, avem nevoie, spun eu, nu numai de critici mai mult sau mai putin fondate dar si de reliefarea lucrurilor frumoase care exista, din fericire, la tot pasul. Totul este sa ai inima si sufletul deschis pentru asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu