marți, 24 septembrie 2013

Cand avem oameni harnici




Asociatia Autentic Romanesc


Muzeul Trovantilor, Costesti


12 octombrie 2013





Invitatie



  Haideti sa ne bucuram impreuna pe, 12 octombrie, in parcarea de langa Muzeul Trovantilor, sa multumim pamantului pentru roade, sa aratam tuturor ca nu avem numai locuri binecuvantate ci si oameni harnici !
  Fiti alaturi de noi cu produse si retete care va fac cinste intr-o expozitie cu vanzare. Va asteptam cu produse care zambesc in camarile si pivnitele dumneavoastra, va asteptam cu retete traditionale pe care le-ati pastrat peste timp 

Primaria Costesti, Asociatia Autentic Romanesc
***via Biblioteca Costesti Valcea

3 comentarii:

  1. Nu cred că locul e bine ales . Mediatizarea fără asigurarea protecției în zonă, poate creea probleme în timp . Și așa se cam fură din rezervație . E o părere a unuia care a fost și văzut cum arată locul .
    Liviu

    RăspundețiȘtergere
  2. Liviu, ai facut o observatie pertinenta. Valabila in mai multe locuri in care sunt posibile asemenea fapte. Odata publicat comentariul tau acesta este vizibile si pentru cei implicati in manifestare asa ca, sa zicem, i-am pus in garda. Din cate ii cunosc pe acestia, virtual vorbind, am impresia ca LE PASA cu adevarat de locurile in care traiesc si de avutia naturala si spirituala cu care au fost daruiti. Asa ca raman optimist in indepartarea pericolului sesizat.

    RăspundețiȘtergere