duminică, 11 august 2013

Un alt parfum de epoca




De prin lume adunate...


Calatorie prin intermediul bancnotelor (V)


Colectii si Colectionari











































2 comentarii:

  1. Deși nu e 'punctul meu tare' îmi place să admir tot ce ține de trecut . În acest caz : bancnotele.
    Mai ales cele circulate, unele cu defecte, chiar daca nu sunt apreciate de numismați . Măcar ele și-au făcut 'treaba' față de cele care au stat la saltea .
    Felicitări !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Liviu; am senzatia ca suntem "pe aceeasi lungime de unda" si ma refer, cel putin, la "trecut". In acelasi scop, al descoperirii si aducerii la lumina a unor vremuri apuse si a unor oameni care au vietuit am demarat mai multe proiecte pe acest blog: Romania de-altadata, Oameni care au trecut prin viata, La inceput de drum, Parfum de epoca, Mijloace de locomotie, Inscrisuri de toate felurile, Calatorie prin intermediul bancnotelor. Eu incerc sa merg, pe masura gasirii de noi elemente, cu toate inainte. Nu mai vorbesc de "editiile" de cartofilie pe orase, teme, etc. Am si exponate filatelice, dar ma simt total depasit de pasionatii si specialistii din domeniu. Inca o data trebuie sa subliniez ca-mi fac placere aprecierile tale.
    Cu drag, de la Dragos !
    PS O subliniere importanta. Toate "exponatele" sunt proprietate personala sau incredintate in scopul de mai sus. Nu le culeg de la altii sau iau de pe net.

    RăspundețiȘtergere