duminică, 18 august 2013

Imortalizand clipa




Festivalul de Fotografie: Secvente


Ploiesti


30 august - 1 septembrie 2013








   La ceas de seară (31 august, 19:30 - 21:00), în cadrul Festivalului de Fotografie SECVENȚE 2013, ne dorim să lansăm sute, poate chiar mii de lampioane colorate de la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești.
  Lampioanele vor porni spre cer urmărite de dorințele noastre, dar mai ales de lentilele sutelor de fotografi prezenți la festivalul nostru. Va fi un moment deosebit, primul de acest fel în vechiul târg al lui Caragiale.


  Pentru fotografii participanți vom avea o zonă delimitată pentru fotografierea evenimentului, dar ne dorim alături de noi toți ploieștenii și bineînțeles, nu doar pe ei.
  Lansarea se va face de pe insula din mijlocul lacului, dar și de pe margine. Vom avea un crainic care ne va anunța exact momentul lansării pentru a ne sincroniza cu toții și astfel să avem o reușită deplină. Voia bună va fi prezentă și sperăm să vă bucurați alături de noi.
  Organizatorii vor avea lampioane deja pregătite, dar ne dorim ca oricine să-și poată pune o dorință și să lanseze un lampion. Astfel, vom avea standuri de unde vă puteți cumpăra lampioane la suma de 5 lei. Vă rugăm să vă asigurați că achiziționați lampionul de la noi, Escamonde Ploiești, altfel, nu vă putem garanta aceast preț.

https://www.facebook.com/FestivalulDeFotografieSecvente
http://escamonde.ro/secvente/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu