vineri, 9 august 2013

Ateliere de optimizare personala




Festivalul Antic Tomis


Constanta


editia a II-a, 16 - 18 august 2013








   Cafeneaua de psihologie raspunde pozitiv provocarii VivaTomis, lansata de organizatorii Festivalului Antic Tomis.
   Cafeneaua de psihologie organizeaza in perioada 12-14 august trei ateliere de dezvoltare persoanala care sa sustina invitatia lansata de organizatorii Festivalului Antic Tomis pentru a se implica în crearea spaţiul VIVATOMIS si a transforma orașul Constanța în destinaţie culturală, prin încurajarea valorilor care consolidează comunitatea.
   VIVATOMIS își propune să transforme orașul Constanța, prin încurajarea participării în spațiul public cu valori care consolidează comunitatea, ca răspuns la nemulțumirea cotidiană față de mediatizarea și promovarea excesiva a nonvalorii.
  Seria celor trei ateliere de optimizare personala incepe luni 12 august, ora 18.00 in Sala de Protocol, etajul 1, a CASEI DE CULTURĂ A SINDICATELOR – CONSTANŢA cu atelierul Omul modern în relaţie cu inconştientul realizat de psiholog dr. Doiniţa Bentu. Atelierul abordeaza tema Miturilor, ca expresie a inconștientului colectiv, ce au stat la baza formării și organizării societăților. "În epoca actuală, omul modern are nevoie de un nou început, o nouă şansă. Oare mai trăim astăzi în mitul creştin ? Să fi subscris omul modern, unui alt mit colectiv ? Care este, oare, mitul nostru, al fiecăruia ...?”
   Marti, 13 august, de la ora 18:00, are loc atelierul Simbolistica sufletului - Atelier de Mandale realizat de psihoterapeutul Carmen Paraschivescu. In cadrul Atelierului de mandale participantii vor trăi experiența eliberării de tensiuni emoționale și descoperirea propriei lor unicități. 
   Seria celor trei ateliere de optimizare personala se incheie cu atelierul De la dulapul cu antichităţi la propria persoană realizat de psihologul si psihoterapeutul Cristinel Balan. Atelierul urmareste sa raspunda la intrebari esentiale pentru dezvoltarea persoanala a participantilot, cine eşti, ce mituri, ce datorii şi ce resurse te provoacă să înaintezi ? Care sunt temerile, poverile, interdicţiile, secretele pe care le porţi cu tine ? Ce poţi ierta, la ce poţi renunţa şi mai ales ce poţi transforma ?
   Accesul la cele trei seminarii este gratuit, in limita locurilor disponibile. 
   Înscrierile se fac în ordinea solicitărilor şi în limita locurilor disponibile pe adresa de e-mail: cafeneaua_de_psihologie@yahoo.com sau la telefonul 0722317993, 
informaţii se găsesc şi 
pe www.clubul-parintilor-plusd.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu