luni, 15 iulie 2013

Valori artistice tradiționale




Festivalul Comunităților de pe Valea Mureșului Superior


Răstolița


ediția a IX-a, 12 - 14 iulie 2013






"Revitalizarea si constientizarea valorilor artistice traditionale

Muzeul de Etnografie si Artă Populară din Tîrgu Mureș, alături de Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș au fost prezenți la Festivalul Văii Mureșului cu ateliere demonstrative de încondeiat ouă, de confecționat podoabe tradiționale din mărgele și cu atelier de pictura pe sticla alaturi de o expoziție de icoane pe sticlă si lemn lucrari realizate in Tabara de icoane Icoana Contemporana din Ardeal editia 2010-2011-2012
Alături de aceste ateliere demonstrative sa dorit promovarea proiectele culturale ale instituțiilor Muzeul de Etnografie si Artă Populară din Tîrgu Mureș, Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș. Coordonatori în cadrul evenimentului: dr. Vajda Andras, Marc Livia, dr. Marc Dorel, Anna Naznan, Calin Bogatean si Molnár József Jocó"

Un comentariu:

  1. In primul rand doresc sa va felicit CA VA PASA! Cultura, arta populara si valorile noastre mostenite au nevoie de persoane care sa militeze pentru conservarea si promovarea lor si pe mai departe. Cu apreciere pentru ceea ce faceti, Calin Bogatean.

    RăspundețiȘtergere