sâmbătă, 27 iulie 2013

Reinterpretare contemporana




Fashion Show


Maiastra - Povestea rescrisa a iei


Galeria Galateca, Bucuresti


1 august 2013







  Galateca si Dalles Go va invita joi, 1 august, ora 20:00, la un eveniment dedicat iei traditionale romanesti si reinterpretarii contemporane a acesteia, cu participarea directorului artistic al galeriei, Iulia Gorneanu si a stilistului si profesorului diviziei de stilism si tendințe DallesGO, Ovidiu Buta. 
  Un show de moda ce va cuprinde o poveste a traditiilor si elementelor de stilism dezvaluite cu mult farmec de directorul artistic al galeriei GALATECA, Iulia Gorneanu, iar stilistul Ovidiu Buta va rescrie parcursul iei ca obiect vestimentar autentic romanesc cu puternic statut transformator in fashion s ne va arata cum putem integra cu rafinament camașa populara in tinutele contemporane. 
  Sustinut de diviziile de Stilism, Make-Up si Hairstyling ale platformei de cursuri after-work Universul DallesGO, evenimentul va avea ca highlight fashion show-ul Ia Ready-to-Wear. Ii vintage si moderne, produse ale unor designeri romani renumiti intr-un show-ul de moda inedit ce va dezvalui abordari actuale ale portului traditional romanesc, pastrandu-i autenticitatea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu