luni, 22 iulie 2013

Prietenii tai, poetii




Diaspora romana


Federacion de Asociones Rumanas - FEDROM


Atelier de poezie


Madrid, Spania


28 iulie; 4 august 2013







   Nina Vasile vă invită pe 28 iulie şi 4 august la  Atelier de poezie- explorare în dimensiunea poetică a vieţii. In aceste două sesiuni vei găsi: prietenii tăi poeţi, felul tău personal de a scrie, ce faci cu poemul tău temele: de ce să cauţi originalitatea  şi… un poem în celule
 
Unde: sediul FEDROM (Calle Wad Ras, nr.19, Metro Estrecho)
Ora: 18.00
28 julio  y 4 agosto,2013          
Detalii: 639115789, nina_berta2004@yahoo.com  
Este necesară confirmarea participării

2 comentarii:

  1. Multumesc pentru ca iti pasa ce se intampla cu poezia dinspre Madrid si ca ai un ochi catre romanii de aici. Nu e vremea teribila a emigrantilor romani in Franta, nici Madridul nu e Paris, atat de experimental si deschis cultural la ce vine din afara, totusi, nu e total indiferent pentru ca, pana acum, la atelier au venit ( ce ironie) doar spanioli.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pasa si in acelasi timp apreciez pe toti cei care, intr-un fel sau altul, participa sau sunt implicati in acest, hai sa-i zicem proiect (IMI PASA). Despre faptul ca pana acum au venit la atelier doar spanioli ce pot sa spun. Pe de o parte e un semn bun, inseamna ca acestia aprecieaza si au incredere in demers. Ca inca nu participa si romani nu este o mare bucurie ! Eu cred insa ca trebuie rabdare si multa insistenta in demersul vostru caci lucrurile bune, de cele mai multe ori, se fac anevoie. Trebuie creata o traditie a manifestarii dupa un timp se pot trage si concluziile. E mult de vorbit pe marginea acestui subiect. Conteaza si "varsta" diasporei si componenta ei pe straturi de venituri, educatie, etc. Ca o concluzie, as zice ca e de bine dar poate fi chiar si mai si.

    RăspundețiȘtergere