vineri, 5 iulie 2013

Initiativa in premiera





Expozitia: Flight Tracking


UniCredit Tiriac Bank, Bucuresti


2013







   UniCredit Tiriac Bank prezinta expozitia Flight Tracking, in cadrul initiativei-premiera in Romania, prin care banca isi propune sa aduca in atentia publicului lucrari de arta contemporana valoroase, din ampla colectie internationala a grupului UniCredit. 
  Astfel, pana pe 21 august, pasionatii de frumos pot admira astfel de lucrari in cadrul expozitiei Flight Tracking, amplasata in lobby-ul sediului central al UniCredit Tiriac Bank din Bulevardul Expozitiei 1F, Bucuresti. 


  Cei patru artisti prezenti in aceasta expozitie, respectiv Massimo Vitali, Goran Trbuljak, Carlo Valsecchi si Darren Almond, au surprins patru zone geografice diferite, prin intermediul unor tehnici fotografice distincte. Fotografiile lor nu au insa obisnuita valenta documentara, ci reprezinta interpretarea individuala a artistilor in raport cu fiecare arie, strategiile vizuale alunecand mai degraba spre o dimensiune abstracta decat trimitand cu gandul la copertele unui ghid.



   "Seria de expozitii pe care le aducem in exclusivitate publicului roman reprezinta inca un mod prin care noi intelegem sa ne implicam activ in viata si dezvoltarea comunitatilor in care ne desfasuram activitatea. Pentru noi este un mare succes faptul ca putem impartasi cu publicul larg din Romania aceste opere, apartinand unor artisti foarte apreciati si reprezentativi in arta contemporana”, a declarat Anca Nuta, director Identitate & Comunicare in cadrul UniCredit Tiriac Bank.
   In cadrul expozitiei, adevaratele coordonate geografice ale fiecarei fotografii sunt afisate alaturi de lucrare.
  Flight Tracking este a doua (dupa expozitia Spatial Poetry) dintr-o serie de expozitii in cadrul carora sunt expuse lucrari din colectia grupului UniCredit, expozitii care vor fi deschise publicului din Romania si care se vor schimba cu o frecventa de 4-6 luni.

***http://www.csrmedia.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu