vineri, 19 iulie 2013

Frumuseti impietrite




Institutul Geologic al Romaniei


Expozitia: Vara Cristalelor


Muzeul National de Geologie, Bucuresti


editia a VII-a, 26 iulie  - 4 august 2013





  Vara Cristalelor, cea mai importanta expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase din cursul anului, ajunge la a-VII-a editie. In mod traditional, aceasta expozitie este cea mai importanta manifestare de acest gen din tara noastra.
  Institutul Geologic al Romaniei organizeaza prin Muzeul National de Geologie in perioada 26 iulie-4 august traditionala expozitie care reuneste cei mai dedicati si experimentati participanti.       Astfel, curtea Muzeului National de Geologie se va dovedi neincapatoare pentru cei peste 40 de expozanti si numerosii invitati pasionati de cristale.

  In fiecare zi a expozitiei, in intervalul 10.00-18.30 vizitatorii vor putea intra in contact cu cele mai misterioase si stralucitoare esantioane de minerale adunate din intreaga lume: Peru, Brazilia, Statele Unite ale Americii, Federatia Rusa, China, India, Madagascar, Maroc …. Bijuteriile din metale nobile cu pietre pretioase si semipretioase aflate in tendintele verii (smarad, rubin, safir), vor fi prezentate ca parte a colectiei Vara Cristalelor 2013. Vor putea fi admirate si obiecte de decor din jad, geode de ametist si citrin, flori de mina provenite din Romania.

Interval orar de vizitare: 10.00-18.00
Preț bilet: 4 lei
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 021/212.89.52. sau pe http://www.geology.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu