vineri, 12 iulie 2013

Dar din dar




Initiative de toata lauda


Asociatia Lumina- Comanesti


Concert caritabil de blues


Sala Ateneu, Bacau


18 iulie 2013






Concert caritabil de blues pe scena Ateneului

  Pe 18 iulie, începând cu ora 19.00, la Sala Ateneu din Bacău, este programat un concert caritabil de blues.
  Evenimentul muzical este organizat de Asociația Lumina din Comănești și are ca scop colectarea de fonduri care să fie direcționate către centrul de zi Albert al organizației. 
  Va cânta cunoscutul băcăuan Vali SirBlues Răcilă împreună cu la fel de cunoscuții Raul Kusak – pian și Eugen Amarandei – contrabas. 
  “Asociația Lumina – spune Mihaela Dumitrache, directorul executiv al organizației – și-a propus să îmbunătățească serviciile oferite copiilor și tinerilor participanți la centrul de zi Albert prin amenajarea unei grădini senzoriale.
  Continuare a camerei senzoriale, grădina va fi un spațiu special creat pentru copiii și tinerii cu sau fără dizabilități. Scopul unei astfel de grădini este de a oferi oportunități senzoriale individuale și combinate pentru utilizator, experiențe pe care nu le-ar putea trăi în alt mediu”.   Suma necesară amenajării acestei grădini este de 5.000 de euro. 
  “Ne pare bine că putem ajuta copiii – a spus Vali Răcilăși așteptăm câți mai mulți băcăuani la concert. Am speranța că publicul va înțelege că, dacă suntem mulți, putem ajuta mai mult, mai ales atunci când vine vorba de copii”. 
   Hospice Casa Albert, amplasat în satul Luncani, a apărut în anul 2006, ca o necesitate la îmbunătățirea considerabilă a calității vieții copiilor și a tinerilor ori adulților cu speranță limitată de viață. În prezent, de serviciile centrului beneficiază peste 150 de bolnavi. 
***ziaruldebacau.ro (Florentin RADU)
via Margareta Toderica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu