duminică, 7 iulie 2013

Orchestra inimilor sfărâmate





Arta plastică contemporană românească


Misha Diaconu


Galeria Foișor, Palatul Mogosoaia


7 iulie 2013




   De duminică, 7 iulie, Imbold Galeria vă invită la expoziția personală a tinerei sculptorițe Misha Diaconu la Mogoșoaia, Galeria Foisor.
  Expoziția Orchestra inimilor sfărâmate cuprinde o serie de lucrări și instalații inspirate de muzică, teatru, senzualitate și fluiditate. 
  Temele abordate de Misha Diaconu surprind prin relația antitetică dintre masivitatea rece a metalului și dinamismul senzual al formei cioplite de artistă. Lucrările inspiră dinamismul unei trupe de jazz – Pianul, Trompeta, Tobele și Contrabasul se unesc ludic într-un Big Jazz Band Dixieland, afirmă tânăra sculptoriță. Printre lucrările expuse se află și Materie și spirit, lucrare care a dat numele expoziției personale a artistei de la Imbold, Galeria în februarie 2013. 
  Unul dintre cei mai promițători sculptori români în metal, Misha Diaconu este cel mai adesea asociată cu câteva sculpturi amplasate în spații neconvenționale din București, spații expuse de obicei unui trafic intens: Arlechinul, expus în Piața Romană (Idelier) în perioada 2010-2011, numeroase sculpturi și instalații permanente - Atelierul de Producție, București (2011-prezent).

Curator: Mihai Plămădeală
Detalii aici: http://www.behance.net/portfolio/projects

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu