vineri, 14 iunie 2013

Targ de ie romaneasca




Alchemia, Bucuresti


22 - 23 iunie 2013






Alchemia și Iiana vă invită, în perioada 22-23 iunie 2013, la Târgul de Ie Românească.
  Târgul va fi deschis în Alchemia – centru pentru arte contemporane – și va putea fi vizitat sâmbătă, 22 iunie și duminică, 23 iunie, între orele 10:00 și 20:00.

  Târgul de Ie Românească se înscrie în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Universală a Iei (24 iunie) și își propune să readucă în centrul atenției bucureștenilor aceast obiect vestimentar emblematic al culturii traditionale romanesti, ‘împrumutat’ de-a lungul timpului de unii dintre cei mai importanți designeri vestimentari.

  În cadrul târgului vor fi expuse peste 200 de ii, atât noi cât și vintage. Toate sunt lucrate manual, din materiale naturale și urmând metode tradiționale.

  Iiana, partenerul Alchemia pentru acest eveniment, este un brand românesc care a selecționat atent cei mai buni producători români de ii lucrate 100% manual.

  Sfârșitul evenimentului va fi marcat, pe 23 noaptea, printr-o Petrecere de Sânziene, care va avea loc în Alchemia începând cu ora 22:00.

  Vă așteptăm așadar cu mare drag la Alchemia, la un eveniment pur românesc. Și la o petrecere în care vom încerca să reînviem o parte dintre tradițiile specifice Sânzienelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu