vineri, 14 iunie 2013



Muzeul de Panze si Povesti


Mandra Chic & Semne Cusute


Noaptea Institutelor Culturale


Bucuresti


14 iunie 2013






Photo: Carte poştală cu povestea, pe scurt, a proiectului social "Tricoul cu Tricolor", semnat  Mândra Chic (atelier şezătoare în cadrul Muzeul de Pânze şi Poveşti) & Semne Cusute. Se lansează în această seară în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente culturale din România: "Noaptea Institutelor Culturale". La iniţiativa ICR, cartea poştală va pleca în toate cele 17 Institute Culturale Române din lume! http://www.modernism.ro/2013/06/07/noaptea-institutelor-culturale-la-institutul-cultural-roman/

  Carte poştală cu povestea, pe scurt, a proiectului social Tricoul cu Tricolor, semnat Mândra Chic (atelier şezătoare în cadrul Muzeul de Pânze şi Poveşti) & Semne Cusute. Se lansează în această seară în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente culturale din România: Noaptea Institutelor Culturale. La iniţiativa ICR, cartea poştală va pleca în toate cele 17 Institute Culturale Române din lume ! 
  Colecţiile Mândra Chic vor fi prezente la Noaptea Institutelor Culturale din România, în cadrul proiectului pregătit special pentru aceast moment de ICR. Proiecul va parcurge, de vineri, 14, spre sambata, 15 iunie, un interesant itinerariu lingvistic, vestimentar, muzical si cinematografic. 
  Ajunsă la cea de-a șaptea ediţie, Noaptea Institutelor Culturale este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Bucureşti. Ca şi în ediţiile trecute, porţile centrelor şi ale institutelor culturale, precum şi ale partenerilor acestora, vor fi deschise pentru o noapte întreagă miilor de vizitatori aşteptaţi.
***Muzeul de Panze si Povesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu