joi, 6 iunie 2013


Initiative de toata lauda


Ziua Universala a Iei


24 iunie 2013








  Ia, bluza romaneasca, poate deveni un brand de tara recunoscut de toata planeta daca vom reusi sa promovam impreuna traditia noastra mostenita din timpuri imemoriale.
  Asa ca ne-am gandit ca pe 24 iunie 2013, odata cu sarbatoarea Sanzienelor, sa inauguram Ziua Universala a Iei. Am oscilat intre 24 iunie si 15 august, ziua de Sfanta Maria, insa prietena noastra Diana Nastase a descoperit o traditie veche din Maramures, care ne-a convins ca Sanzienele au purtat ii :)
  Ce trebuie sa facem este foarte simplu. In aceasta zi fiecare ne vom imbraca intr-o ie, ne vom fotografia si vom posta imaginea ca poza de profil pe Facebook sau in orice alta retea sociala. Nu conteaza daca ia pe care o purtam este mostenita de la bunici si strabunici sau este adaptata modern de un designer. Important este sa fie alba. Nu conteaza daca va aflati in Romania, daca sunteti romance in strainatate sau doar fane ale feminitatii romanesti. Important e sa o purtati cu drag.
  Astfel vom imbraca pentru o zi toata planeta in ie si, pentru a-i vedea efectul si raspandirea pe mapamond, ne-am gandit sa realizam o aplicatie web si mobila, unde vor fi colectate toate aceste fotografii cu fete si femei in ii.
  Pentru acest demers am deschis grupul 24 Iunie – Ziua Universala a Iei, unde asteptam propuneri legate de initiativa noastra. Prioritatea numarul unu este de a distribui si comunica acest mesaj cat mai bine. Avem nevoie de propuneri creative pentru campania online si asteptam idei de afise, grafica si mesaj. Le puteti posta pe grup sau trimite la adresa de mail:  
                                                     lablouseroumaine10@gmail.com


Va multumim si va dorim o zi frumoasa ca o ie :)

La Blouse Roumaine
facebook.com/notes/la-blouse-roumaine/24-iunie-sanzienele-ziua-universala-a-iei/320458808072460

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu