duminică, 5 mai 2013

Serile Miscarii Aradene


Istoria Automobilului in Arad


Grand Bulevard, Arad


10 mai 2013





   Un eveniment dedicat Istoriei Automobilului în Arad vă așteaptă vineri, 10 mai 2013, de la ora 19:00, la Grand Bulevard (Palatul Neuman, Bulevardul Revoluției nr. 78), avându-i ca invitați speciali pe: prof. Petru Pavel Puskel, de 45 de ani în slujba gazetăriei locale, și pe antreprenorul Jurgen Schunn, primul investitor german și continuatorul tradiției brandului Daimler-Mercedes în Arad.
   Amănunte despre istoria industriei constructoare de mașini în Arad vom afla de la prof. Petru Pavel Puskel, unul dintre membri fondatori ai asociației Pro-Urbe, care a scris în urmă cu doi ani cartea Succese arădene.
   Domnul Jürgen Schunn ne va dezvălui povestea unei mărci de vis: Mercedes-Benz - 127 de ani de pasiune pentru excelență, plecând de la viziunea pentru mobilitate absolută a celor doi pionieri și fondatori ai automobilismului în lume, Karl Benz și Gottlieb Daimler - până la obținerea statutului de cea mai inovatoare marcă de autovehicule din lume. Ne vom bucura să îl avem ca invitat pe domnul Schunn, cu atât mai mult cu cât compania sa, Auto-Schunn Arad, înființată în 1993 sărbătorește anul acesta 20 de ani de la înființare.
   Le mulțumim amândorura pentru disponibilitatea de a ne onora prin contribuția lor și documentarea necesară pregătirii acestui eveniment.

Sunteți așteptați cu mare drag.

***Any Roncov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu