luni, 27 mai 2013


Nevoia de ARTA


Erotopoetica


Sala Dalles, Bucuresti


28 mai 2013








   De la Maria Tănase la Edit Piaf, de la Eminescu la Baudelaire, Erotopoetica este noua propunere Nevoia de ARTĂ. Marți 28 mai, ora 19:30, deschidem cortina la Sala Dalles pentru un spectacol de teatru poetico-muzical cu și în regia lui Toma Enache, alături de Jezebel, Oana Dragnea, Puiu Pascu, Alexandru Burcă și Lucian Maxim.

Nevoia de ARTĂ vă satisface nevoia de teatru !

  Un spectacol complex, un mixaj de teatru, poezie, muzică și vizual compus într-o manieră ce surprinde cele mai exigente așteptări. O viziune poetică, dublată de vocea excepțioala la Jezebelei, Restul e artă.
   Erotopoetica este dedicat nu doar celor care iubesc poezia, ci poate chiar celor care nu empatizează atât de ușor cu acest gen, fiind o invitație la redescoperirea unor versuri clasice, unele poate des auzite, dar care, interpretate pe scena unui teatru, capătă din nou prospețime. Atmosfera boemă este completată de fondul muzical care acoperă aceeași temă a dragostei, pe notele melancolice ale sansonetei sau pe cele pline de încrâncenare și amărăciune din Cine iubește și lasă.” (Silvia Dumitrache)
   Nevoia de ARTĂ instigă la citit ! AnticariatulTău îți răsplătește Nevoia de ARTĂ, astfel primele 50 de bilete cumpărate primesc o carte in dar !

Valoarea unui bilet este de 25 RON.
Biletele sunt diponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române și în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, pe www.eventim.ro, la casa de bilete a Salii Dalles din bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18. 


Cei ce doresc să vadă culisele teatrului și să participe activ la organizarea celei dea patra piese de teatru, sunt bineveniți în echipa de voluntari Nevoia de ARTĂ. O echipă creativă și îndrăgostită de teatrul din România, în care e mereu loc pentru o persoană activă, spontană, pasionată de teatru și organizarea de evenimente. Doritorii sunt așteptați cu un e-mail la adresa: nevoiadearta@yahoo.com 

Pentru informații suplimentare
scrieți-ne pe adresa: nevoiadearta@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu