sâmbătă, 18 mai 2013

Initiative de toata lauda


Picnic de factura nobila


Parcul Herastrau, Bucuresti


18 mai 2013








Vă invităm să luați parte la un picnic caritabil. De ce caritabil ? Pentru că vrem să ajutăm la construcția Casei Mihail, un centru pilot de incluziune socială pentru persoane cu dizabilități, proiect al organizației Habitat for Humanity România, care mai are nevoie de finanțare pentru a putea deveni realitate. Mai multe detalii despre proiect, aici - http://www.habitat.ro/detalii/casa_mihail/proiect-60.html?projecttabs=0

Așa că ne-am luat rolul de fundraiserițe în serios și am decis să organizăm o ieșire urbană, la iarbă verde, asezonată cu multă voie bună. Oricine este binevenit, iar distracția este asigurată.

Noi vă așteptăm cu board games, yoga și frisbee, cu cupcakes și prăjituri de la bunica, dar și limonadă răcoroasă și alte câteva surprize delicioase. Dacă nu aveți chef de prea multă agitație, ne-am pregătit și cu pături colorate și cărți care te îmbie la o lectură leneșă de weekend.

Participarea la picnic presupune o donație minimă de 10 Ron, care include accesul la picnic și la activitățile organizate în cadrul acestuia. Dacă sunteți mai darnici de atât, noi nu ne supărăm, ci din contră o să ne fericiți mult mult. :) Totodată, vom bucura audiența feminină cu un mic park sale, de unde veți putea cumpăra diverse hăinuțe, pe care le-am scos la bătaie din garderoba proprie sau a unor prieteni foarte inimoși.

Toate fondurile strânse vor merge către Habitat for Humanity România, pentru 
proiectul Casa Mihail.

Program 

16:00
- Board Games - Se va forma câte o echipă pentru fiecare joc și se juca pe toată perioada evenimentului.
- Curs introductiv de Ultimate Frisbee sau Arta aruncării cu farfuria zburătoare :) ținut de jucători din echipa de Frisbee București.

16:30 - 17:00
Concert Barbarossa Samba Group

17:00
Curs de Yoga, ținut de Dana Marin. Numărul maxim de participanți este de 20. Înscrierile pentru acest curs se fac la fața locului, în ordinea solicitărilor. Recomandarea Danei este să veniți îmbrăcați lejer și să vă înfruptați cu moderație din bucătăria picnicului.

17:30
Și pentru că vrem să și râdem cu poftă, am pregătit pentru voi 2 competiții cu iz vestic: Sack Race sau cursa de sărit cu punga și alergarea cu oul. Pentru ambele vă puteți înscrie la fața locului.

18:00
Recital Maria Răducanu

În concluzie, dacă vreți să faceți o faptă bună și să vă bucurați de soare și natură, vă așteptăm cu mare drag sâmbătă, pe 18 mai, în Herăstrău, la Roaba de Cultura, începând cu ora 16:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu