miercuri, 22 mai 2013

Colectii si Colectionari


Targul Anticarilor


Bucuresti


editia a XVII-a, 25 - 26 mai 2013







   Cei mai renumiţi anticari români îşi vor expune mărfurile valoroase la cea de-a XVII -a ediţie a Târgului Anticarilor organizat de Primăria Sectorului 2 de vineri, 24 mai a.c. până duminică, 26 mai a.c. între orele 10.00 - 18.00 la Centrul Administrativ al Sectorului 2 din strada Chiristigiilor numerele 11 - 13.    În cele trei zile ale Târgului, iubitorii de antichităţi, pot vizita cele aproximativ 60 de standuri amenajate pe aleile Parcului Obor şi alte 10 standuri din incinta Primăriei Sectorului 2 unde vor putea admira şi cumpăra o serie de obiecte ce fac parte din istorie. 
   Cumpărători sau doar iubitori de frumos, au şansa redescoperirii unei lumi speciale, plină de parfum aparte, în refrenele muzicii de altă dată, interpretate cu multă pasiune de celebrii: Jean Mascopol, Zavaidoc, Titi Botez sau Maria Tănase
   Cu toţii au ocazia să negocieze achiziţionarea diverselor obiecte de artă, cărţi, fotografii, mobilier de epocă, costume vechi, numismatică, bijuterii, numeroase alte mărunţişuri fermecătoare. 
   Vedetele Târgului Anticarilor vor fi şi cele 12 autovehicule de epocă care vor putea fi admirate în faţa Primăriei Sectorului 2 din care cea mai veche este fabricată în anul 1928, un Ford A Roadster, aflat în perfectă stare de funcţionare.
   Iubitorii de autovehicule au posibilitatea să admire şi alte maşini de epocă care par gata să se avânte la drum, chiar şi la mai bine de 60 - 70 de ani de la fabricaţie.
  Printre cele mai vechi autovehicule de epocă expuse la Târg vor fi: Ford Taunus din anul 1937,
Plymouth din anul 1938, Jeep Willys din anul 1948.
  Sâmbătă, 25 mai a.c. între orele 11.00 - 12.00 va avea loc parada autovehiculelor de epocă când toate acestea vor lua startul din faţa Primăriei Sectorului 2 şi vor pleca într-un circuit până la Piaţa Obor.
  De asemenea, duminică, 26 mai a.c. între orele 11.00 - 12.00 în faţa Primăriei Sectorului 2 va avea loc un concert susţinut de orchestra de estradă Angely's care va încânta auditoriul cu un program artistic excepţional ce va cuprinde piese muzicale de toate genurile.     
***comunicat de presa al Primariei sec. 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu