vineri, 31 mai 2013


Centrul Cultural Palatele Brancovenesti


Jocurile copilariei


Mogosoaia


1 - 2 iunie 2013







   Centrul Cultural Palatele Brancovenesti de la Mogosoaia le-a pregatit celor mici o multime de surprize de ziua lor. Atat pe cat si pe 2 iunie, incepand cu ora 11.00, in curtea domeniului brancovenesc, personaje din desene animate, actori si animatori ii vor invita pe cei mici intr-o lume de poveste. 
   In cadrul atelierelor de creatie, piticii vor confectiona papusi din linguri de lemn sau hartie creponata, precum si felicitari 3D. Personaje din poveste - Alba ca Zapada, Mikey Mouse si Cenusareasa vor modela baloane si-i vor invita la joaca pe sarbatoriti. 
   Nu vor lipsi momentele interactive in care cei mici vor fi personajele principale ale unei povesti despre prietenie, avand la baza fabula Lisita si Iepurasul. 
   Un alt moment al evenimentului va fi Sa invatam sa ne jucam impreuna. Astfel, copiii se vor bucura de cele mai frumoase jocuri ale copilariei: Oglinda, Masinaria umana, Statuile muzicale, Mima, Cald-Rece, Apa-Pamant, Sarpele, Saritul in saci, 1,2,3 la perete stai, Dans pe colaje muzicale. 
   Distractia va fi garantata de actorii de la Rod’Art. Cavalerul jucariilor si Ograda muzicala vor fi piesele de teatru ce vor incheia evenimentul organizat la Palatele Brancovenesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu