vineri, 10 mai 2013

Agentia de Stiri Bune


Reamenajarea Parcului Drumul Taberei, Bucuresti


10 mai 2013






Lacul

   Potrivit informatiilor afisate pe site-ul Primariei sector 6, din suma de 15 milioane de euro vor fi reamenajate spatiile verzi din parc, vor fi plantati arbori, se vor reface aleile, sistemele de irigatii, sistemul de iluminat si se vor amenaja noi spatii de agrement. Mai exact, parcul va mai fi dotat cu fantani arteziene, foisoare pentru practicarea jocurilor de societate, sere pentru plante exotice, labirint, pista de karting, debarcader, piste pentru biciclete si role, spatii de joaca pentru copii, zona de fitness si spatii de joaca pentru caini.

Spatii de joaca pentru caini

   In mijlocul lacului se va amplasa o fantana arteziana, iar in zona estica a parcului se va construi o pasarela care va servi drept belvedere. In ceea ce priveste mobilierul urban se vor monta 245 de cosuri de gunoi si 320 de banci cu un picior.

Pasarela

   Din punct de vedere peisagistic parcul va fi amenajat dupa principiile gradinilor englezesti.
   Potrivit reprezentantilor Primariei sector 6, lucrarile ar urma sa fie gata in 18 luni. Costurile aferente proiectului se ridica la 63,5 milioane de lei (circa 15 milioane de euro).  

Foisor

   Contractul de finantare prin Programul Operational Regional a fost semnat in septembrie 2011, finatarea nerambursabila fiind de 59,5 milioane lei. Licitatia pentru executarea lucrarilor a fost castigata de asocierea Pergola Gradini Decorative, constructii Erbasu, Promsconcept Grup, Hidrocanal, UTI Trafic, Metabet CF, E - Factor Solutions, anuntul fiind publicat in iunie anul trecut. Firma care realizeaza proiectul peisagistic este Concret Construct CD. 

Foisor pentru jocuri de societate_2

Foisor pentru jocuri de societate

***hotnews.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu