luni, 22 aprilie 2013

Biblioteci, Gradini si Imparatia Noptii



Noaptea Bibliotecilor Romanesti, Ziua Bibliotecarului


Biblioteca Nationala a Romaniei, Bucuresti


23 aprilie 2013





   Marți, 23 aprilie 2013, între orele 12.00–22.00, Biblioteca Națională a României va organiza, sub titlul Biblioteci, Grădini şi Împărăţia Nopţii, o serie de expoziții, seminare, ateliere artistice, spectacole de film și teatru, recitaluri muzicale, ce marchează Ziua Națională a Bibliotecarului, Noaptea Bibliotecilor Românești (proiect propus și coordonat de Asociația Bibliotecarilor din România – ABR), precum și un an de la mutarea Bibliotecii Naționale a României în noul său sediu, din B-dul Unirii nr. 22.
   Cei care vor trece pragul Bibliotecii Naționale a României cu această ocazie se vor putea bucura atât de programul artistic, cât și de programul sălilor de lectură, prelungit până la ora 21.30.
   La mezaninul Bibliotecii, zona Mântuleasa, Mihai Grăjdeanu va fi prezent cu expoziția Legendele Dacilor – Personaje, planșele în original din cartea cu ilustrații și bandă desenată pentru copii. De la ora 18.00 autorul va susține și un atelier de benzi desenate pentru copii, unde personajul sau Legendel se va întâlni cu Vlady, personajul lui Alin Ivan.
   Noaptea benzilor desenate este un eveniment inițiat de Mihai Grăjdeanu. 
***Costin Tuchila via libersaspun.3netmedia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu