joi, 18 aprilie 2013

Initiative de toata lauda


Eveniment caritabil: Ajutand Oameni, devenim Oameni !


Sala de spectacole a Societatii Lyra, Braila


18 aprilie 2013






Eveniment caritabil - “Ajutand Oameni, devenim Oameni!”

   Jurnalistul Virgil Andronescu, in parteneriat cu Grupul de Presa Alcero, ii invita pe braileni sa isi deschida sufletele si sa daruiasca speranta unui om cu suflet de copil. Joi, 18 aprilie, cu incepere de la ora 17:3,0 in Sala de Spectacole a Societatii ,Lyra va avea loc evenimentul literar-artistic, cu scop caritabil Ajutand Oameni, devenim Oameni !

   Timp de doua ore brailenii se vor putea delecta cu un spectacol de muzica, poezie
si caricatura. Vor concerta trupele rock Morphix, The Ancestors si Zenith din Braila.
Recitaluri de poezie si muzica folk vor sustine talentatii Romeo Tarhon, Doina Barca, Ioana Popa, cantautorul Bogdan Popa din Bucuresti, Oana Prioteasa din Bals, Smerica Lavinia, Gologan Andreea, Frumosu Anca si organizatorul evenimentului,Virgil Andronescu. De asemenea, caricaturistul Costel Patrascan va organiza o expozitie cu vanzare, iar editura Natiunea isi va prezenta cele mai nou aparute titluri de carte.
   Fondurile colectate vor fi donate Georgetei Constantin, care la 40 de ani sufera de paralizie si nu se poate bucura de o viata normala. Organizatorul evenimentului,Virgil  Andronescu, este initiatorul campaniei umanitare pentru Georgeta, care poarta sloganul  Georgeta e un om normal. Ajutati-o sa traiasca normal ! 
   La eveniment va fi prezenta si o echipa a TVR1 care va filma spectacolul pentru emisiunea in premiera Dosar de Romania. 
***probraila.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu