vineri, 19 aprilie 2013

Centrul Cultural Palatele Brancovenesti


Sarbatorile Primaverii


Mogosoaia


21 - 28 aprilie 2013








    Primăria Municipiului Bucuresti, prin Centrul Cultural Palatele Brancovenesti, ii invita pe bucuresteni sa participe la o serie de evenimente dedicate sarbatorilor primaverii. Pastele, una dintre cele mai importante sarbatori crestine, va fi laitmotivul spectacolelor ce vor avea loc in curtea Palatului de la Mogosoaia.

O saptamana creativa.

   Incepand cu 21 aprilie, timp de cinci zile, pentru cei mici, in Palatul Brancovenesc vor fi organizate ateliere de creatie specifice sarbatorilor pascale. Elevi din scolile bucurestene vor invata sa incondeieze oua, sa confectioneze diferite obiecte ce simbolizeaza sarbatoarea Pastelui – cuibusoare cu puisori, iepurasi, felicitari. Pe parcusul desfasurarii atelierelor de creatie, copiii vor invata traditiile romanesti specifice acestei sarbatori, iar la final, vor avea posibilitatea sa viziteze si muzeul Palatului Brancovenesc.

   Pe 26 aprilie, in curtea Palatului Brancovenesc va avea loc un spectacol de muzica si teatru, dedicat copiilor din centrele de plasament. Cei mici vor avea parte de o multime de surprize din partea clovnilor, papusarilor, actorilor, muzicienilor si dansatorilor. Nu vor lipsi, nici de data asta, atelierele de creatie.

  Ziua de 27 aprilie va fi dedicata bucurestenilor. Ei sunt invitati la concertele trupelor RPK si Proconsul, dar si la piesa de teatru Cafeneaua.

Picnic la Mogosoaia.

   Pe 28 aprilie, la Palatul Brancovenesc se deschide sezonul de picnic. Cei care vor sa-si petreaca o zi de primavara in aer liber sunt invitati intr-un spatiu special amenajat, de Primaria Capitalei, pentru astfel de activitati. Municipalitatea va pune la dispozitia cetatenilor gratare, saci menajeri pentru colectarea deseurilor, astfel acestia avand posibilitatea de a-si organiza propriul picnic.

Program:

21 – 25 aprilie

11.00 - 12.30 – Ateliere de creatie, in Palatul Brancovenesc

26 aprilie

10.30 - 11.30 – Ateliere de creatie, in curtea Palatului Brancovenesc

11.30 - 12.00 – Pupusarii de la Uninvented Theatre vor pune in scena un spectacol inspirat din papusile muppets

12.00 - 12.30 – Spectacol de muzica si dans – trupa Sunetul Muzicii

12.30 - 13.30 – Piesa de teatru Printesa mofturoasa, pusa in scena de actorii de la Scena Art

13.30 - 13.50 – Minirecital Alexandru Tudor, un copil ce a castigat mai multe premii nationale si internationale

27 aprilie

12.00 - 14.00 – Ateliere de creatie, in curtea Palatului Brancovenesc

14.30 - 15.15 – Concert - trupa rock RPK

15.30 - 16.15 – Piesa de teatru Cafeneaua, pusa in scena de actorii de la Scena Art

16.30 - 17.30 – Concert – Proconsul

28 aprilie

Deschiderea sezonului de picnic la Palatul Brancovenesc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu