miercuri, 27 martie 2013

Salonul International de Cafea


ROMEXPO, Bucuresti


editia a II-a, 28 - 31 martie 2013






Coffee_Lovers_Cafegii_cu_pedigree

    In perioada 28-31 martie 2013, pavilionul C3 al complexului expozitional Romexpo gazduieste cea de-a doua editie a Salonului International de Cafea, organizat de Asociatia de Cafea de Specialitate (SCAE) din Romania.
   Evenimentul isi propune sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse complementare necesare prepararii specialitatilor din cafea. In cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri si conferinte legate de acest segment de piata.
  Iubitorii de cafea sunt invitati sa deguste diferite sortimente de cafea si sa asiste la demonstratii impresionante de Latte Art, preparare espresso si cafea la ibric.
  In cadrul evenimentului de la Romexpo vor fi de asemenea selectati finalistii Campionatului National de Barista organizat tot de SCAE. Acestia vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista de la Melbourne – Australia in perioada 23-26 mai 2013 (WBC Championships& Brewers Cup) si Nisa – Franta 26-28 iunie 2013 (Latte Art & Coffee in Good Spirits).
  Toti concurentii vor fi arbitrati de un juriul international certificat, format din specialisti din domeniu din Europa.
  Salonul International al Cafelei este un eveniment de anvergura, singurul de acest tip din Romania. Expozantii vor avea posibilitatea sa interactioneze cu iubitori de cafea, specialisti din domenii conexe cafelei si sa afle noutatile din industria cafelei. Accesul la acest eveniment este gratuit. Daca doriti sa va bucurati de o zi petrecuta printre cafegii si cafele de cea mai buna calitate va recomandam cu drag sa vizitati Salonul International de Cafea.
***Cafegii cu pedigree

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu