joi, 7 martie 2013

Istorii neconventionale din Muscel



Muzeul Campulung Muscel


Lansare de carte


Sterian Pricope


6 martie 2013



Photo: Ieri, 6 martie 2013, la sediul Muzeului Câmpulung Muscel a avut loc lansarea cărții intitulată ISTORII NECONVENTIONALE DIN MUSCEL, a domnului Sterian Pricope , cunoscut ziarist câmpulungean adoptat de aceste meleaguri, dânsul fiind născut în Bârlad.
Lucrarea este interesantă pentru că aduce la lumină mai multe întâmplări despre unele personalități câmpulungene sau muscelene , este captivantă pentru că, odată începută, orice cititor o parcurge pe nerăsuflate.
În carte găsim o paletă largă de informații : de la "Istoria încăpățânării muscelene care a mutat la Sinaia Castelul regelui Carol I" la "Uluitoarea poveste a vaccinului anticancer inventat de un muscelean", de la "Cum au apărut pocăiții în Muscel?"  la "Cum i-a propus Petre Țuțea lui Ceaușescu să schimbe comunismul cu fascismul?", toate sunt abordate într-o manieră captivantă pentru publicul larg.
La sfârșitul acestei lansări de carte toți cei prezenți au primit un exemplar gratuit cu autograf din partea autorului, iar cei prezenți au raspuns unui apel umanitar pentru a ajuta o fetiță musceleană bolnavă și au donat o suma de bani pe care au considerat-o necesară și de care au dispus. Mulțumim pentru gestul acesta minunat,  mai ales că ne apropiem de începutul postului ortodox și catolic al Sfintelor Sărbători Pascale.


Muzeograf Stănescu Cătălin

   Pe 6 martie 2013, la sediul Muzeului Câmpulung Muscel a avut loc lansarea cărții intitulată ISTORII NECONVENTIONALE DIN MUSCEL a domnului Sterian Pricope, cunoscut ziarist câmpulungean adoptat de aceste meleaguri, dânsul fiind născut la Bârlad.
  Lucrarea este interesantă pentru că aduce la lumină mai multe întâmplări despre unele personalități câmpulungene sau muscelene , este captivantă pentru că, odată începută, orice cititor o parcurge pe nerăsuflate.
  În carte găsim o paletă largă de informații : de la Istoria încăpățânării muscelene care a mutat la Sinaia Castelul regelui Carol I la Uluitoarea poveste a vaccinului anticancer inventat de un muscelean, de la Cum au apărut pocăiții în Muscel ? la Cum i-a propus Petre Țuțea lui Ceaușescu să schimbe comunismul cu fascismul ?, toate sunt abordate într-o manieră captivantă pentru publicul larg.
  La sfârșitul acestei lansări de carte toți cei prezenți au primit un exemplar gratuit cu autograf din partea autorului, iar cei prezenți au raspuns unui apel umanitar pentru a ajuta o fetiță musceleană bolnavă și au donat o suma de bani pe care au considerat-o necesară și de care au dispus.    
  Mulțumim pentru gestul acesta minunat, mai ales că ne apropiem de începutul postului ortodox și catolic al Sfintelor Sărbători Pascale. (Muzeograf Stănescu Cătălin)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu