vineri, 22 februarie 2013

Picanterii de Bucuresti


Targ de altadata


The Vintage Pub, Bucuresti


23 - 24 februarie 2013





Web


  Picanterii de Bucureşti, ediţia de Dragobete, are loc pe 23 şi 24 februarie a.c., între orele 11:00-19:00, la The Vintage Pub (Str. Smârdan, nr. 43, Centrul Istoric). Picanterii de Bucureşti se doreşte a fi un loc care să reînvie atmosfera Capitalei interbelice. Spaţiul evenimentului va cuprinde produse manufacturate, dar şi expoziţii de fotografie, pictură, design şi decoraţiuni interiore, pe teme legate de Micul Paris şi locuitorii săi. Cadouri şi bune maniere, la atelierele Picanteriilor.
   Nici de la această ediţie nu vor lipsi atelierele organizate special pentru bucureştenii care doresc să îşi cultive creativitatea şi să îşi dezvolte abilităţile de relaţionare. În cadrul atelierelor de accesorii şi bune maniere vom recrea atmosfera boemă a Bucureştiului de altă dată. Sâmbătă, 23 februarie, între orele 15:00-17:00, cuplurile de îndrăgostiţi vor afla Cum să faci un cadou şi cum să-l primeşti în cadrul atelierului cu acelaşi nume susţinut de Asociaţia Manieres.
   De la ora 17:00 “madamele” vor învăţa, timp de două ore, cum să realizeze cercei Charleston care vor surprinde atmosfera retro-şic a anilor Micului Paris. Dacă sâmbătă bucureştenii vor învăţa despre cum se oferă un cadou, duminică, de la ora 15:00 vor afla despre Puterea lui Mulţumesc, tot de la Asociaţia Manieres.
   Ce poate fi mai elegant decât o pălărie care să completeze perfect ţinutele unei doamne elegante? Dacă vă doriţi să învăţaţi să transformaţi o pălărie simplă într-un accesoriu plin de farmec, vă aşteptăm duminică 24 februarie, începând cu ora 17:00, la atelierul Accesorizare de pălării.   
   Fundaţia Metropolis vă aşteaptă cu Mărţişoare realizate din hârtie prin tehnica quilling. Banii obţinuţi din vânzarea mărţişoarelor vor fi donaţi copiilor defavorizaţi.
 Picanterii de Bucureşti îşi propune să ofere bucureştenilor de azi un altfel de modalitate de petrecere a timpului liber în centrul capitalei, într-o atmosfera de bon gout a epocii de aur a Micului Paris. Totodata, Picanterii de Bucureşti îşi propune să promoveze creaţia artistica şi lucrul manual, autenticul şi frumosul.
   Intrarea la târgul de altădată este liberă. Mai multe informaţii despre târgul Picanterii de Bucureşti se găsesc pe www.picanteriidebucresti.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu