marți, 12 februarie 2013

Sfantul Valentin la Muzeul Satului



Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti


Bucuresti


17 februarie 2013







    Anul 2013 surprinde ziua de Sf. Valentin la Muzeul Satului pe data de 17 februarie în cadrul unui târg de produse hand-made.
    Organizat la sfârşit de săptămână, târgul de Sfântul Valentin oferă publicului vizitator interesat de produse realizate manual prilejul de a descoperi pas cu pas cum se creează, în cadrul atelierelor de confecţionat felicitări, mărţişoare şi decorat lumânări.
    Programul începe la ora 10.00 când pe vizitatori îi aşteptăm cu dulcegării de primăvară: miere, turtă dulce, cozonaci dar şi ceaiuri dintre cele mai diverse. Continuă apoi cu atelierele de confecţionat felicitări şi mărţişoare şi atelierul de decorat lumânări cu motive tradiţionale, susţinut de Alexandra Bianca Halip, consilier vocaţional al Fundaţiei Umanitare de Orientare şi Integrare Socială Handrom din Curtea de Argeş.
    Editura Cununi de stele vă invită la ora 11:30, la evenimentul Amita Bhose, de la Gangele măreţ la codrul lui Eminescu, omagiind cei 80 de ani de la naşterea Amitei Boshe (9 februarie 1933 – 24 octombrie 1992), cea care s-a îndrăgostit de opera eminesciană, renunţând la tot ce avea în India pentru a se stabili în România, ţară pe care "a iubit-o mai mult decât mulţi români şi a slujit-o cu inteligenţa şi condeiul ei”.
    De-a lungul zilei, cursanţi ai Centrului de Cercetare în domeniul vizualului se vor transforma în Fotocupidoni şi vor colinda pe aleile Muzeului Satului pentru a surprinde cu aparatul de fotografiat fiecare gest de dragoste facut de vizitatorii acestuia. Imaginile vor fi trimise pe email, gratuit, fiecărui cuplu fotografiat.
   Tot în această zi mai puteţi vizita expoziţia Ce povesteşte portul popular românesc al doameni Adina Nanu, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România şi unul dintre importanţii specialişti în costum al ţării dar şi expoziţia Portret de adolescent, a Centrului de Cercetare in Domeniul Vizualului Nikon din cadrul Colegiului Naţional Ion Neculce din Bucureşti.
   Toţi cei ce poartă numele Valentin, Valentina vor avea acces gratuit …cu buletinul la purtător.
   Iar pe 24 februarie, vă invităm la Muzeul Satului să sărbătorim Dragobetele – Ziua îndrăgostiţilor la români.

Rămâneţi îndrăgostiţi de Muzeul Satului !

Mulţumim partenerilor şi sponsorilor:
BRD Groupe Societe Generale

Sponsor: KOKOON

Informaţii suplimentare:
Biroul Relaţii Publice
021. 317. 91. 03 / int. 143, 178
Biroul Programe Culturale-Marketing
021. 317. 91. 03 / int. 191


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu