marți, 19 februarie 2013

Initiative de toata lauda


Aurelian Temisan & The Funky Society 


Concerte caritabile


Organizatia Salvati Copiii


Bucuresti


22 februarie - 21 martie 2013






description

  In perioada februarie-martie 2013, trupa Aurelian Temişan & The Funk Society va susţine cinci concerte caritabile în beneficiul Organizaţiei Salvaţi Copiii. Fondurile atrase vor fi direcţionate către programul pentru reducerea mortalităţii infantile, care îşi propune dotarea cu echipamente medicale a maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi din 15 oraşe. 
  Organizaţia Salvaţi Copiii beneficiază de sprijinul artiştilor, care vor concerta pro bono, şi al cluburilor, care pun la dispoziţie spaţiile pentru desfăşurarea concertelor.

Cele cinci concerte vor avea loc în Bucureşti, după următorul calendar:

22 februarie – Club Route 66
28 februarie – Music Club
10 martie – Club Prometheus
15 martie – Spice Club
21 martie – Club La Muse

   Trupa The Funk Society a luat fiinţă în vara anului 2010. Perioada imediat următoare a determinat multe schimbări de componenţă, ajungându-se abia în toamna lui 2011 la “formula ideală” pentru genul pe care încearcă să îl abordeze, unic în România, odată cu alăturarea lui Aurelian Temişan, vocea pe care trupa o căuta de mult şi care pune în sfârşit punctul pe... “Funk”. Evident, genul de muzică abordat este funk, cu influenţe disco, jazz şi R&B.
  “Este un proiect muzical inedit pe piaţa noastră, ce îşi propune să promoveze odată cu naşterea sa şansa la viaţă a bebeluşilor. Participăm la această campanie pentru zâmbetele celor mici, pentru zâmbetele părinţilor care îşi strâng pentru prima oară în braţe copilul nou-născut”, a declarat Aurelian Temişan.


description

  România are cea mai mare rată a mortalităţii dintre ţările UE - dublă faţă de media europeană. În ţara noastră, la fiecare 5 ore moare un copil care nu a împlinit vârsta de un an.
  Anul trecut, Organizaţia Salvaţi Copiii a reuşit să doneze echipamente medicale vitale maternităţii Cantacuzino din Bucureşti, maternităţii din Adjud şi Secţiei de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Neamţ. Astfel, din februarie 2012, 64 de copii născuţi prematur au supravieţuit datorită incubatoarelor donate de Salvaţi Copiii, iar aproape 300 de mame au născut în condiţii optime utilizând masa de naşteri sau masa chirurgicală oferită de organizaţia noastră.
  “Cu sprijinul filialelor şi al voluntarilor Salvaţi Copiii, am desfăşurat campania de strângere de fonduri în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară. Apelăm din nou la generozitatea bucureştenilor şi nu numai, pentru ca împreună să reuşim să oferim cât mai multor copii născuţi prematur şansa la viaţă”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv al Organizaţiei Salvaţi Copiii România. “Le mulţumim lui Aurelian Temişan şi trupei The Funk Society pentru iniţiativa lor şi pentru implicarea în acest proiect. Susţinerea lor ne ajută să ne îndeplinim obiectivul nostru final, acela de a scădea rata mortalităţii infantile în România”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu