marți, 26 februarie 2013


Club A


Cafeneaua critica


Nicolae Prelipceanu


Bucuresti


editia a 89-a, 27 februarie 2013







   Unul dintre cei mai importanţi poeţi români contemporani, recent laureat al celei de-a XXII-a ediţii a Premiului naţional de poezie Mihai Eminescu – Opera omnia, de asemenea autor de proze şi eseuri, jurnalist şi comentator politic, Nicolae Prelipceanu este invitatul Cafenelei critice de miercuri, 27 februarie. 
  "Tînăr septuagenar” (s-a născut pe 10 august 1942, deci a împlinit şapte decenii de viaţă către finele verii trecute), Nicolae Prelipceanu va vorbi la Cafeneaua critică despre viaţa şi opera sa, despre lumea de ieri şi de azi.
Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

   Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008, Cafeneaua critică a fost găzduită de cluburile bucureştene The Silver Church, Club A şi Club Control. De la debutul „stagiunii” 2011-2012, Cafeneaua critică a revenit la Club A şi se desfăşoară, în luna februarie 2013, miercurea seara (urmînd ca, din luna martie, să revină la programările obişnuite, în zilele de joi)*.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu