luni, 18 februarie 2013

Asociatia Prietenii Avrigului


Carnavalul Primaverii


Sala Pavilion, Avrig


editia a VII-a, 2 martie 2013




Carnavalul Primaverii, editia a VII a, un eveniment al comunitatii pentru comunitate .

   Vrei sa fii personaj de poveste, vrei sa-ti joci propriul rol intr-o piesa ciudata cu spectatori pestriti, vrei sa iesi din tiparul rutinei zilnice si al petrecerilor tip, vrei sa te distrezi ? 
   Atunci ia-ti gasca de prieteni si hai la Carnavalul Primaverii ! 
   Asociatia Prietenii Avrigului iti promite ca te ajuta sa fii regele/regina gafelor, sa fii protagonistul/protagonista uneia sau mai multor farse, sa fii in centrul distractiei si sa uiti, pentru o seara, de lumea in care traiesti.
   Esti copil si nu poti participa ? Atunci trimite-ti parintii la Carnaval ! (varsta minima 16 ani) 
Masca obligatorie !

Si cateva precizari aduse de catre Maria Grancea: 
  In afara de voie buna si personaje haioase Asociatia Prietenii Avrigului va tenteaza cu o tombola vesela, cu premii traznite si cadouri de tot hazul, pe masura personajelor pe care le interpretati, cu jocuri si concursuri, cu muzica si dans si cu ocazia de a redeveni prieteni cu voi, cu noi, cu toti si cu... primavara asta din Avrig.
  Cele mai haioase costume si cele mai reusite personaje au fost intotdeauna cele pe care ti le-ai creeat singur dar, daca nu ai timp sa-ti creezi/improvizezi costumul atunci poti inchiria unul din Avrig, Str. S. Brukenthal, nr 55 (langa Amanet) si str. M. Eminescu (Adi Tocoaie) sau din Sibiu, str. Darstelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu