joi, 31 ianuarie 2013

Lofoten - luminile nordului



Expoziție de fotografie


Dan Dinu, Alexandru Bobeică, Vlad Popescu, Lucian Brânduș


Librăria Okian, Brașov


1 - 28 februarie 2013






   Photolife si Libraria Okian din Brasov, va invita din 1 februarie sa descoperiti lumea minunata a nordului, dincolo de Cercul Polar, alaturi de fotografii Dan Dinu, Alexandru Bobeica, Vlad Popescu si Lucian Brandus. 
   Cei patru au facut o calatorie in cel mai frumos si spectaculos arhipelag al Scandinaviei, intr-o lume fascinanta, unde luminile din inceputul primaverii polare au o culoare aparte si redau peisajul din jur intr-un mod ce poate fermeca orice fotograf de peisaj. Cele 32 de imagini prezentate, va vor purta pe plaje ce pot rivaliza cu cele exotice la frumusete, printre porturi uneori miniaturale si arhitecturi specifice si printre minunatele lumini ale nordului. 
   Expozitia va fi deschisa intre 01-28 februarie 2013, orele 10:00-18:00, iar intrarea va fi libera. 
   Vernisajul expozitiei va fi marti 5 februarie, de la ora 17:00, cand autorii va vor prezenta personal lucrarile si va vor povesti intamplari neobisnuite din calatoria lor. 
    Aceasta expozitia face parte dintr-o serie inceputa in 2013 la Libraria Okian, la care vor participa atat autori consacrati cat si fotografi mai putin cunoscuti, insa nu mai putin talentati. Am inceput cu o expozitie minunata de portrete a Tatianei Volontir, si o sa continuam in lunile ce urmeaza cu: Dorin Bofan, Serban Simbotelecan, Laurentiu Pavel, Horia Bogdan, Cristian Goga si altii.      
    Expozitiile vor fi personale sau de grup, iar temele pe care vi le propunem, vor trece de la portret la fotografia de calatorie si de la peisaje montane la pasari. 
    In decembrie, vom realiza o noua expozitie dedicata celor mai frumoase imagini realizate la cursurile sau workshop-urile Photolife, realizate de cei care au participat.
    Libraria Okian se afla in Brasov, Piata Sfatului nr. 1, iar programul de vizitare este 10:00-18:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu