duminică, 16 decembrie 2012

Campioane pentru Educatie



Initiațive de toată laud


Fundația World Vision Romania


Eveniment sportiv caritabil


Sala Sporturilor Traian, Râmnicu Vâlcea


20 decembrie 2012




   Fundatia World Vision Romania organizeaza pe data de 20 decembrie 2012, de la ora 17.30, evenimentul sportiv caritabil Campioane pentru Educatie, care va avea loc la Sala Sporturilor Traian, Rm.Valcea. Participa foste jucatoare ale echipelor H.C. Chimistul si C.S.Oltchim : Luminita Hutupan Dinu, Maria Torok Duca, Edith Matei, Mariana Tarca, Mia Radoi, Simona Gogarla,Victorina Bora, Stancuta Guiu, Cristina Lada Roua si alte nume valoroase ale handbalului valcean.
   Evenimentul are ca scop strangerea de fonduri pentru liceenii din mediul rural proveniti din familii sarace care nu isi pot permite cheltuielile de scolarizare - beneficiari ai proiectului Vreau in clasa a noua derulat de Fundatia World Vision Romania.
   Jocul va fi arbitrat de renumitul cuplu de fosti arbitri internationali de handbal valceni Toma Plesa si Octavian Pripas, carora li se va alatura si Ion Craciunescu.
   Meciul campioanelor va avea doua reprize a cate 20 de minute (10 minute pauza) si va fi precedat de un meci de minihandbal (reprize de cate 10 minute) cu participarea a doua echipe de fete (12-13 ani) - copii beneficiari ai proiectelor noastre de la Scoala Ionesti si alti copii de 10-11 ani legitimati la H.C.M. Torok.
   La final, Luminita Hutupan Dinu (declarata in 2011 cel mai bun portar din lume ) va apara tot in scop caritabil cateva aruncari de la 7 metri executate de reprezentanti ai sponsorilor, partenerilor, si altor persoane care doresc sa faca donatii individuale mai consistente cu acest prilej.
   Biletele au un pret de 15 lei . Sunt emise fara loc - spectatorii se pot aseza unde doresc - si s-au pus deja in vanzare la intrarea sportivilor de la Sala Traian (nr. 8, langa C.S.Chimia). Acestea se pot achizitiona zilnic intre orele 7.00 si 19.00. In ziua de joi 20 decembrie ele vor putea fi cumparate doar de la casa de bilete a salii.
   Copiii insotiti de parinti platitori de bilete au acces liber, cumpararea de bilet fiind optionala pentru varste de pana la 14 ani.
   Abonamentele emise de C.S.Oltchim nu sunt valabile dar abonatii clubului platitori de bilet au dreptul sa se aseze pe locul detinut in calitate de abonat daca dovedesc acest lucru !
   Contravaloarea biletelor de intrare vandute, impreuna cu toate fondurile obtinute de la cei care vor dori sa faca o mica donatie individuala in bani cu ocazia evenimentului (fara sa existe pretentii pentru o anumita suma minima sau maxima ) vor oferi de Craciun unor copii sansa sa-si poata continua studiile la liceu.
   Numarul mare al celor care afla despre eveniment este foarte important! Iar al celor prezenti poate schimba in bine destinul acestor copii sau demersul poate ramane doar o alta incercare de a-i ajuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu